Recomand cartea “Copilul tau este UN GENIU”!

“Copilul tau este UN GENIU”, o carte ce merita citita si iar citita. Pe masura ce copilul creste simti nevoia sa o rasfoiesti iar, cel putin eu asta am simtit. Dupa ce am citit cartea cu atentie, revenind chiar si de mai multe ori asupra unor capitole. Acum, dupa mai bine de un an de la citire, am vrut sa o rasfoiesc iar si sa pregatesc si o mica recenzie.

Stiam ca sunt tehnici si jocuri propuse de autor pe categorii de varsta ale copiilor si am cautat repede sectiunile referitoare la varsta de 4-ani ale copilului. Caci puiul meu a facut 4 ani frumosi si tare sunt mandra de el si de mine! Sunt mandra de mine pentru ca vad, si simt ca am crescut un copil frumos pe dinauntru si pe dinafara, un copil fericit, vesel si curios, dornic sa cunoasca lumea, fara frici si increzator.

Mandra ca m-am lasat informata si m-am educat sa imi cresc copilul altfel decat am fost eu crescuta.

Stiu ca am facut o treaba buna, o spun fara modestie……DA, sunt o mama buna, ce isi imbunatateste zi de zi comportamentul de parinte constient!

Dar nu reuseam singura asta, daca nu as fi avut un sot care sa ma sustina in educatia lui David cu blandete si limite ferme. Sotul meu m-a sustinut inca de cand eram insarcinata, mi-a cumparat carti si mi-a creat timp mai mult de a citi, m-a incurajat sa citesc carti de parenting si sa particip la cursuri de parenting. Sotul meu mi-a facut cadou cartea ” Copilul tau este un geniu”.

Autorii cartii, “Copilul tau este un geniu”, Florin Alexandru si Prof. Florian Colceag, au structurat cartea in activitati practice, simple de realizat si foarte distractive. Activitatile practice sunt structurate pe varste si sunt aplicabile pentru copii de peste 3 ani. Aceste jocuri sunt ideale pentru a invata copilul cum sa isi gestioneze emotiile si cum sa ii hranesti nevoia de curiozitate si invatare prin joc, conectandu-te cu el.

Fiecare dintre noi isi doreste sa creasca un copil increzator, implinit, dar pentru asta trebuie sa invatam ce abilitati sa ii dezvoltam pentru a atinge geniul din el. Aceasta carte pune accent pe dezvoltarea armonioasa a copilului din punct de vedere emotional si ne ajuta sa obtinem mediul propice pentru dezvoltarea armonioasa a copilului.

Cartea propune educarea copilului prin joc. Cu doar 30 de minute pe zi acordate copilului, parintele isi poate ajuta copilul sa isi descopere calitatile prin joaca, invatand distandu-se. Recomand cartea “Copilul tău este un geniu”, merita citita! Si nu uita, cel mai frumos cadou pe care il poti face copiilor tai, este educarea ta de parinte constient! Citeste si recenzia carti de parenting „Cum sa vorbim copiilor daca vrem sa ne asculte si cum sa-i ascultam pentru ca ei sa ne vorbeasca”, o recomandare de la un suflet de mama.

Mulțumesc că ai ales să urmărești blogul meu. Dacă ți-a plăcut articolul meu, și crezi că merită să fie citit de catre mame, tați si de ce nu, de către bunici, te rog dă-i un share pe Facebook.

Share on facebook
Facebook
*Imaginile sunt proprietatea mea exclusivă. În caz de utilizare abuzivă, voi sesiza o acțiune în fața autorităților competente.
by Julia

by Julia

Julia, fondator Mama Constientă, licențiată în Drept, Economie, și un modul de Psihopedagogie, mamă de năzdravan - David - 3 ani și soție fericită!

Leave a Reply

Follow Us

Recent Posts

Eu, Julia

Mulțumesc că ai ales să urmărești blogul meu. Eu sunt Julia, mama conștientă a unui baietel de 3 ani, David, ce m-a ales pe mine sa-i fiu mamă, mandră și recunoscătoare.

Close Menu